Loading...

 

 

Wanneer jij denkt dat je haar er vreselijk uitziet,
vertellen vreemden jou dat je haar er geweldig uitziet”

 

Krullen Knippen: Tips voor het Perfecte Krullenkapsel

Krullend haar is een zegen waar velen jaloers op zijn. Het geeft je gezicht een vriendelijke uitstraling en voegt spontaniteit toe aan je look. Maar elk type krul heeft zijn eigen behoeften, en regelmatig knippen is essentieel om je krullen mooi in model te houden en niet te verzwaren. Of je nu fijn haar met een slag hebt of juist sterke krullen, er zijn specifieke technieken om het beste uit je krullen te halen.

De Krullenkapper: Expert in Krulverzorging

Veel kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier, maar voor het beste resultaat kun je het beste naar een gespecialiseerde krullenkapper gaan. Deze professionals zijn bedreven in verschillende kniptechnieken die specifiek zijn ontworpen voor krullend haar. Een goede krullenkapper kan je adviseren over welke techniek het beste bij jouw krullen past.

Populaire Krullenkniptechnieken

  1. Curlsys Techniek: Deze Europese methode omvat het knippen van droog haar in bundels met een speciale Curlsys-schaar. Het resultaat is vaak meer volume, meer krullen en minder pluizig haar, geschikt voor zowel natuurlijke krullen als gepermanent haar.

  2. Devacut Techniek: Met deze Amerikaanse methode wordt het droge haar plukje voor plukje geknipt, rekening houdend met de natuurlijke krulpatronen. Het haar wordt droog geknipt om direct het resultaat te zien en te perfectioneren.

  3. CC1 Techniek: Deze innovatieve methode omvat het verticaal knippen van nat haar, waardoor volume en lucht in de krullen ontstaan. Ideaal voor mensen die hun krullen willen behouden, maar soms ook willen stijlen.

  4. Global Curl Concept: Dit allesomvattende concept omvat een persoonlijk behandelplan op basis van jouw krultype en wensen. Het haar wordt droog geknipt, krul voor krul, om pluis te verminderen en glans te vergroten.

Krullenverzorging: De Sleutel tot Mooie Krullen

Naast het knippen hebben krullen ook hydratatie, verzorging en liefde nodig. Natuurlijke producten zijn ideaal voor krullend haar, omdat ze hydrateren en voeden zonder te verzwaren. Vergeet niet om regelmatig olie te gebruiken om je krullen te voeden en je hoofdhuid te hydrateren.

Laat je krullen stralen met de juiste kniptechniek en verzorging en geniet van een prachtige bos krullen waar je trots op kunt zijn!