Loading...

 

 

Olaplex

Als je de laatste tijd over haarverzorging hebt gelezen of mensen erover hebt horen praten, is de kans groot dat je de naam Olaplex hebt opgevangen. Dit product wordt door veel salons beschouwd als het ultieme wondermiddel voor haar.

Waarom Olaplex?

In de hedendaagse wereld wordt er veel van ons haar gevraagd, waardoor de zwavelverbindingen in het haar breken. Kleuringen, permanenten, het gebruik van hete stylingtools, en blootstelling aan uv-straling en andere invloeden zoals chloor of zout water, kunnen allemaal schade aanrichten aan ons haar. Olaplex komt als redding te hulp in deze situaties. Het herstelt het haar en beschermt het tegen dagelijkse invloeden, en is daarmee geschikt voor alle haartypes en -lengtes.

Wat doet Olaplex?

Olaplex is in staat om de zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit gebeurt tijdens kleurprocessen of als een haarherstellende behandeling, afhankelijk van de behoeften van de klant. Het hydrateert en verzorgt het haar, waardoor het weer glanzend, sterk en gezond wordt. Gespleten haarpunten en haarbreuk zijn verleden tijd na het gebruik van Olaplex, omdat het haar van binnenuit wordt hersteld, in tegenstelling tot vele andere producten die alleen de buitenkant behandelen.

De Oorsprong van Olaplex

Olaplex is ontwikkeld door chemici Craig Hawker en Eric Pressly, experts in de Amerikaanse scheikundige wereld aan de Universiteit van Californië. Deze technologische doorbraak combineert drie componenten tot één nieuw ingrediënt. Met negen patenten wereldwijd wordt Olaplex erkend als een van de grootste technologische doorbraken in de beautywereld van de afgelopen jaren. Bovendien heeft het de award gewonnen voor het meest innovatieve beautyproduct.

Alle producten van Olaplex zijn kleurveilig, vrij van parabenen en sulfaten, veganistisch en niet getest op dieren.

Het Assortiment van Olaplex

Olaplex biedt een uitgebreid assortiment producten, elk met een specifieke functie:

  1. Olaplex 0 - Intensieve Bond Building Hair Treatment
  2. Olaplex 1 en 2 - Bond Multiplier & Bond Perfector (voor gebruik in de salon)
  3. Olaplex 3 - Hair Perfector (voor thuisgebruik)
  4. Olaplex 4 - Bond Maintenance Shampoo
  5. Olaplex 4P - Blonde Enhancer Toning Shampoo
  6. Olaplex 5 - Bond Maintenance Conditioner
  7. Olaplex 6 - Bond Smoother
  8. Olaplex 7 - Bonding Oil
  9. Olaplex 8 - Bond Intense Moisture Mask
  10. Olaplex 9 - Bond Protector Nourishing Hair Serum

De producten kunnen afzonderlijk van elkaar worden gebruikt om het haar te verzorgen en te herstellen. Met Olaplex wordt het behalen van stralend en gezond haar gemakkelijker dan ooit tevoren.