Zijnstijl Haarstijl Groningen

Verlengde Hereweg 47
9721 AE Groningen
www.zijnstijlhaarstijl.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 18 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.9 Ambiance / Sfeer8.9
Service9.2 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Goede en vriendelijke kapper. Ik kom er altijd tevreden en met goed gevoel weg.
Johan , 04-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Being a foreigner and not speaking much Dutch, it was a very warm welcome and great service! Friendly and outgoing staff, great haircut, and low price! Thanks!
Scott , 27-04-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
De afspraak werd snel en efficient gemaakt via 1kapper.nl. Voor de tweede keer werd ik uitsteknd geholpen door Danique. Een leuk gesprek dat echt ergens over ging, en zij had veel oog voor detail bij het knippen. Hoe blij kan een mens worden en weer uitkijken naar de volgende knipbeurt! Dankjewel.
Frans , 02-02-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Gewoon goed, gezellig. Danique heeft goed geknipt en wist zich een aantal zaken van de vorige knipbeurt te herinneren. de dames hebben het goed voor elkaar.
Bert , 16-12-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prima geknipt.
Gerard , 09-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Goed!
Jasper , 07-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke en vakkundige kapster die plezier heeft in haar werk en dat zie je in het resultaat terug. Ze luistert ook naar wat je wil en komt dan met haar eigen stijl en idee tot het gewenste resultaat.
Kelly , 28-08-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ben goed geknipt. Ik vertelde dat ik ooit een specifiek kapsel wilde een dat ik nu mijn haar daarvoor aan het laten groeien was. Ze heeft hier goed over meegedacht. Ik ben inmiddels weer van gedachten veranderd.
Ineke , 01-07-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Vriendelijk geholpen en snel. Het is er netjes. Ze gaf goed advies.
Ellis , 16-06-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer6.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Danique was alleen in de salon. De wijze hoe ze om ging tijdens het knippen van de klant voor mij met de verschillende keren overgaan van de telefoon omging was voor mij als oud directeur fantastisch. Kalm en beleefd en liet zich niet gek maken. Mijn knip beurt was precies zo als ik gewenst had.
Suers , 13-06-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022