Luckie Look Hairsaloon

Gedempte Zuiderdiep 111
9711 HE Groningen
www.luckielook.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 16 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.3 Ambiance / Sfeer9.2
Service9.4 Resultaat behandeling9.6
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Al jaren kom ik bij Luckie Look, altijd naar volle tevredenheid. Toch wel spannend toen Seren de salon overnam, omdat ik zo aan Luuk gewend was. Maar Seren is een topkapper. Ik zal blijven komen, natuurlijk vooral voor het professionele resultaat, maar ook voor de prettige sfeer.
Mariƫt visser , 24-03-2020

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Seniet is een goeie kapster! Een fijne opvolger van Luc.
Heida , 02-12-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ben nu al een aantal jaren klant van Luckie Look en ben nog nooit teleurgesteld of ontevreden geweest. Vakman is deze kapper en men mag hem met recht haararchitect noemen. Heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt en hoop nog jaren van deze kapper zijn diensten gebruik te mogen maken. Groeten E.Boven
Evert boven , 26-07-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
No nonsens salon: super ontspannen sfeer en Luc is een top vakman!
Fred , 13-06-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zonder twijfel de beste kapper van Groningen e.o. Altijd goed resultaat, altijd gezellig, en zeker waar voor je geld... topzaak!
Martijn , 04-04-2019

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Luc en Tjitske zijn geweldig goed in kleuren, knippen en verven. Ik kom er al jaren met veel plezier.
Sandra , 18-03-2019

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat, dat was ik vanaf het begin en dan ben ik nog steeds. Daarnaast vind ik het er altijd heel gezellig, een ontspannen sfeer waarin we ook regelmatig lachen. Ik vind het dus totaal niet vervelend om een kappersafspraak te hebben. Met groet, Birgitta.
Birgitta , 04-01-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd top
Daan , 10-12-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top!!
Hayo , 13-11-2018

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Beste kapper wat je je maar kan wensen! Sinds deze kapper vertrouw ik geen ander meer mijn haar toe! En in de salon hangt een gezellige relaxte sfeer!
Marissa , 26-10-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020