Taapke's Haarzaak

De Wetterwille 212
9207 BL Drachten
www.taapkeshaarzaak.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 17 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.5 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.8 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Weer super mooie krullen na het bezoek aan Taapke en mooie high lights.
Nienke , 25-05-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben bij Taapke terecht gekomen voor het krulknippen via google. Ik vind dat ze dit erg goed doet. Ook geeft ze goed advies qua verzorging etc.
Monique , 24-02-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Helemaal top! Altijd zeer tevreden met het resultaat! Ze neemt de tijd voor haar klanten, is deskundig, de koffie is heerlijk en de sfeer ook.
Fokje , 09-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd weer heel goed geholpen door Taapke en heel tevreden met het resultaat!
Astrid , 08-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Elke bezoek werd ik geknipt en gekleurd. Maar de laatste keer heeft Taapke mij geadviseerd niet meer te kleuren. Dit omdat mijn eigen haarkleur zo verandert, dat kleuren eigenlijk niet meer nodig is. Een verrassend en eerlijk advies waar ik erg blij mee was.
Janet , 18-12-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zeer kundige (krullen)kapster die met je mee denkt. Fijne tips gekregen hoe ik mijn krullen het beste kan verzorgen.
Patricia , 18-11-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Een goeie kapster .. Ben altijd heel blij met de tips en het resultaat
Fokkeline , 15-11-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Blij met het resultaat!
Jessica , 02-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Hele fijne kapperszaak! Fijne vriendelijke Medewerker die geeft om haar klanten en goed haar vak verstaat! Ik kom zeker nog eens terug!
Mandy , 13-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Mijn krullen vertrouw ik aan niemand anders toe! Iedere knipbeurt nóg meer krullen. En daarnaast erg gezellig met Taapke altijd!
F N , 02-10-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022