Kapsalon De Bruin

Stationsstraat 46-A
3851NJ Ermelo
www.kapsalondebruin.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 13 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.3 Ambiance / Sfeer9.2
Service9.4 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Súper tevreden, sinds mei 2021 kom ik bij deze kapsalon. Eerst vanaf camping de "Haeghehorst" én nu vanuit Enkhuizen, omdat ik het 'n fijne kapsalon vind en we gelijk weer even op de camping kijken, waar onze caravan staat.
Jolanda , 02-12-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Een fijne kapsalon waar ik graag kom. Weten precies wat je wilt geven advies. Een gezellig praatje tijdens het knippen. Altijd weer een uitje een ochtend bij kapsalon de Bruin.
Mariska , 21-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Al meer dan dertig jaar kom ik bij Kapsalon De Bruin. Tot volle tevredenheid. De laatste keer werd ik met wassen en föhnen geholpen door Anita, die daar ook al bijna net zo lang werkzaam is. Zij kapt mij altijd keurig en we maken daarbij een gezellig praatje. Een bezoek aan de kapsalon is daarom voor mij niet alleen nuttig, maar ook aangenaam!
Wilh.C. , 18-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wat kan ik anders dan alleen maar 10-en geven. Ik ben zo ontzettend tevreden en blij met Cynthia en haar team. Er is een goede sfeer, altijd vriendelijk en heel belangrijk, je gaat met een glimlach en een mooie coupe de deur uit.
Hester , 24-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
ik ben super tevreden over de kapsalon je wordt vriendelijk ontvangen.je krijgt koffie of thee wat je wil, je kan n boekje lezen ,ja en mareen is echt heel vriendelijk haar colega ook, mijn haren hebben n lange tijd niet zo goed gezeten als nu ik ben blij met mijn nieuwe kapsel. groet willeke huigen
Willeke , 28-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd prettig geholpen en mooi resultaat. Prettige sfeer.
Gerrie , 11-07-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prima behandeling
vd Top , 28-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Súper blij met m'n kapsel na 6 maanden, en nu weer ' n afspraak voor vrijdag as
Jolanda , 09-06-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Wat een leuke en gezellige kapsalon. Ik ben vriendelijk behandeld en erg goed geknipt. Zeker een aanrader om hier je haar te laten doen.
Raymond , 19-06-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Wat ben ik blij dat de fijnste kapper van Ermelo weer open is . Fijne kapsters met hart en gevoel voor kun werk. Al drie generaties lang.
Gerrie , 11-05-2020

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021