Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein

Utrechtsestraat 2
3401 CV Ijsselstein
www.jonkarelse.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 93 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.7 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.3 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Het is altijd goed, er wordt altijd koffie aangeboden, een vriendelijk ontvangst. Dus het is niet vervelend om naar de kapper te gaan.
Gerda , 28-07-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd goed.
Danny , 23-07-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prima kapsalon en personeel. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en ze leveren vakwerk.
Alie , 17-07-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Het is altijd een feestje om naar de salon te komen. Erg gezellig. Sila weet precies hoe ik mijn haar wil hebben.
Annett , 16-07-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Alles klopt!
Pol , 24-06-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Beste mensen, Ruim 20 jaar kom ik al bij jullie en wordt dan behandeld door Sila. Dit tot grote tevredenheid. Meer hoef ik niet toe te voegen denk ik. Succes met alles!
A.m , 18-06-2022

8.3
Prijs / Kwaliteit6.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
Het is er sfeer vol en er werd gevraagd of ik iets te drinken wou, wat ik goed vind want zo kan je goed zorgen dat de klanten het fijn vinden in de zaak.
Acee , 03-06-2022

7.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
heel tevreden zoals altijd. Sfeer is goed, actieve verwelkoming, vrolijke medewerkers. Band met Judith is top en weet altijd wel een leuk gesprek op te starten. Neemt de tijd voor de details.
Ronkes Agerbeek , 30-05-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
Het is bij jon karelse altijd goed, mooi verbouwd, leuke sfeer en je kan goed praten met de kapsters. Moet allen zeggen dat de prijs wel flink is. Maar je krijgt er een goed kaspel voor!
Tom , 24-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Van heel lang haar, 2.5 jaar niet geknipt en thuis geverfd naar verzorgde lange bob die achter korter is dan voor in mooie egale kleur. Superblij mee! En erg blij met de medewerking op een aantal verzoeken.
Marloes , 21-05-2022

1 2 3 4 5 6 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022