Jon Karelse Intercoiffure

Utrechtsestraat 2
3401 CV Ijsselstein
www.jonkarelse.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 8 beoordelingen


8.6



Prijs / Kwaliteit8.3 Ambiance / Sfeer8.5
Service8.5 Resultaat behandeling9.1
Beoordeling door Klanten
7.5
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ze kennen je naam, staan je vriendelijk te woord, als eerder bent of moet wachten krijg je een kopje koffie.
Marco , 12-02-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
eerste keer bij deze salon wat een leuke salon wat een goed advies vakmanschap een aanrader ik hoef nooit meer verder zoeken
Wendy , 23-11-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Kom er al (bijna) mijn hele leven, altijd goede service
Jan , 12-11-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne kapsters, fijne zaak!
Marjolein , 26-10-2019

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Uitstekende kapperszaak. De online kappersapp werkt prima, veel keuzes aan kniptijden, en voorkomt dat je lang hoeft te wachten.Dames en heren zijn altijd gezellig, geven goed advies en bieden uitstekende service. Ze weten zelfs van mijn kapsel altijd weer wat te maken :-)
Melvin , 27-11-2018

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Goeie gezellige kapper ! En Silvana doet het fantastisch, altijd goed en dat is knap met die 7 kruinen op mijn achterhoofd! En.....lekkere koffie!
Obed , 22-05-2018

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
Mijn bezoek bij Jon Karelse is altijd prettig. Melden aan de balie. Vriendelijk. Ik kan eigenlijk niets bedenken wat niet oké is.Voor mij is het een "uitje". Fijne hoofdmassage, daarna goed geknipt worden. En altijd een kop koffie erbij.
Marianne , 07-05-2018

7.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Prima met Miranda gaat het al al jaren naar wens
Piet , 03-04-2018

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020