Jon Karelse Intercoiffure

Utrechtsestraat 2
3401 CV Ijsselstein
www.jonkarelse.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 12 beoordelingen


8.9



Prijs / Kwaliteit8.5 Ambiance / Sfeer8.8
Service8.8 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Goede zaak
Justin , 21-10-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Goede zaak
Justin , 21-10-2020

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals altijd, vriendelijke ontvangst. mensen hebben de tijd, zijn gastvrij. Fijne netjes en verzorgde kapsalon.
Jeannette , 11-05-2020

8.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Strakke planning snel weer weg, maar toch een 10 voor het geleverde werk. je hoeft niet meer te vertellen hoe je het wilt hebben. Door C19 is het bijna drie maanden geleden dat ik ben geweest. En het wordt weer hoog tijd dat ik ga want de gezichtsherkenning op mijn telefoon doet het niet meer.
Jochem , 08-05-2020

7.5
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ze kennen je naam, staan je vriendelijk te woord, als eerder bent of moet wachten krijg je een kopje koffie.
Marco , 12-02-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
eerste keer bij deze salon wat een leuke salon wat een goed advies vakmanschap een aanrader ik hoef nooit meer verder zoeken
Wendy , 23-11-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Kom er al (bijna) mijn hele leven, altijd goede service
Jan , 12-11-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne kapsters, fijne zaak!
Marjolein , 26-10-2019

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Uitstekende kapperszaak. De online kappersapp werkt prima, veel keuzes aan kniptijden, en voorkomt dat je lang hoeft te wachten.Dames en heren zijn altijd gezellig, geven goed advies en bieden uitstekende service. Ze weten zelfs van mijn kapsel altijd weer wat te maken :-)
Melvin , 27-11-2018

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Goeie gezellige kapper ! En Silvana doet het fantastisch, altijd goed en dat is knap met die 7 kruinen op mijn achterhoofd! En.....lekkere koffie!
Obed , 22-05-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020