Jon Karelse Intercoiffure IJsselstein

Utrechtsestraat 2
3401 CV Ijsselstein
www.jonkarelse.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 59 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.8 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.3 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wederom super gastvrij geholpen na de laatste corona sluiting!
Ramon , 17-01-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Het werk van Belinda was fantastisch, de hulp (stagiaire) echter was zeer slecht.
Joke , 19-12-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Miranda (herensalon) is een kundig kapster en knipt eigenlijk altijd naar tevredenheid. Altijd opgewekt en in voor een praatje. En niet over het weer of Corona, maar over zaken die wij 11 weken geleden hebben moeten afsluiten omdat de tijd om was, Kapsalon Jon karelse is een fantastische kapsalon waar je haar perfect wordt verzorgd.
Peter , 19-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gezien mijn volle bos haar is het vaak moeilijk om een kapper te vinden die bij mij past. Maar dit is gelukt bij Karelse in IJsselstein! Zeer professioneel, nemen alle tijd, een fijne sfeer en ik loop altijd met een tevreden resultaat naar buiten.
Janine , 19-12-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Mooie salon, vriendelijk personeel en goed geholpen. Door de open ruimte is bij drukte de salon wel erg vol geluid.
Marja , 18-12-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Ik heb weer genoten van mijn behandeling bij de kapsalon van Johan en Henk. Heb me een nieuw kapsel laten aanmeten door Masha! Ben zeer tevreden de zaak weer uitgelopen. Voor alle medewerkers en Johan en Henk: fijne feestdagen en graag tot in januari 2022! Blijf allen gezond!!!
J.T , 14-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Een hele goede kapper met vriendelijke medewerkers. Met in het bijzonder Sila. Ik kom hier al sinds ik 16 jaar ben (ben nu 42).
Eveline , 12-12-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Goede service. Leuk personeel en lekkere koffie
Richard , 08-12-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Als altijd weer supergoed geholpen door Denise :)
Nienke , 06-12-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Vaste kapper voor het hele gezin. Vriendelijk personeel, top service.
Linda , 04-12-2021

1 2 3 4 5 6 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022