She & Me Kapsalon

raadhuisstraat
5981 BA Panningen
www.she-en-me.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 10 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.7 Ambiance / Sfeer8.7
Service9.4 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Bij She & Me wordt er goed geluisterd wat je wensen zijn en krijg je ook advies over hoe je het beste je haren kunt verzorgen en met welke producten.
Marie-Louise , 09-07-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super geholpen door Carlijn.
Desiree , 27-01-2022

8.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ik ben hier nu 2keer geweest en het bevalt mij goed. De dames zijn vriendelijk en denken mee. SHE & ME hebben er een vaste klant bij.
Debbie , 11-12-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prima!!
Carien , 27-11-2021

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
-
Maud , 14-11-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben heel tevreden over de behandeling, het gebeurde netjes op tijd en werd vakkundig uitgevoerd.
Hans , 04-11-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zeer tevreden over She&Me. Leuke kapsters die vriendelijk en rustig de tijd voor je nemen. Je vragen voor een kopje koffie en ook een praatje met je maken.
Sjan , 21-10-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima sfeer en zeer goede service. Vakkennis van de kapster uitstekend wordt ook steeds door dezelfde geknipt. Kapsalon aan te raden.
Lanen , 10-06-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Prettige en klantgerichte kapperszaak. Snel en deskundig geknipt. Juiste klantinstelling van het personeel.
Jac , 07-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zeer tevreden over de kapsalon. Leuk en gezellig team. En lekkere koffie.
Geert , 02-07-2020

1

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022