Meridiaan Hairstyling

Praagsingel 374
3404CS Ijsselstein
www.meridiaanhairstyling.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 11 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.3 Ambiance / Sfeer9.2
Service9.4 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Sfeer is goed, ontspannen. De meiden zijn altijd vriendelijk en zeer kundig in hun werk. Ik ga er altijd met veel plezier naartoe.
Sandra , 29-05-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke kapsalon vriendelijk personeel
Roskam , 08-12-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
knippen uitstekend naar mijn zin, altijd goede humeur en het kopje koffie met likeur smaakt me uitstekend.
John , 11-11-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben heel erg tevreden. Deze ka[salon bezoek ik met regelmaat om mijn haar te onderhouden. Ben af en toe een uitstapje wezen maken naar andere kapsalons, maar blijf hen nu eeuwig trouw. Deze kapsters zijn goed opgeleid worden steeds getraind en doen hun uiterste best om het naar je zin te stylen Zeer aan te bevelen
Loes , 12-10-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Leuk team, goedlachs, je wordt goed geholpen, leuke zaak Je krijgt altijd een lekker bakje koffie met een koekje en liqeurtje. Helemaal TOP
John , 09-05-2019

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals gebruikelijk prima geknipt door Jo Anne, die altijd goed gehumeurd is en weet wat je wil, maar ook geregeld voorstelt het toch n keer net wat anders te doen. Aan de klant de keus, prima.
Marcel , 03-04-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke groep meiden staan hun vak Goed advies
Sil , 12-09-2018

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Zeer goed!!
Sandra , 25-08-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super geholpen! Goede mensen en toppers in hun vak!
Geert , 26-06-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zeer vriendelijke personeel, prima ambiance en sfeer, uitstekend resultaat en een hele goede service. Al met al een uitstekende kapperszaak.
Han , 22-05-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020