Kappercino

Emmastraat 2-D
3274 AC Heinenoord
www.kappercino.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 8 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.3 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.8 Resultaat behandeling9.6
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Heel goede kapster...knipt je haar zo dat het lange tijd gewoon goed zit..geeft goede adviezen en bied een luisterend oor en een op je gemak gevoel!
Linda , 24-11-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Het is altijd gezellig bij Kappercino! Ik ben altijd tevreden over mijn knipbeurt en als er iets niet helemaal zit zoals ik wil kan ik altijd snel terecht om het bij te laten werken.
Jeroen , 30-10-2019

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Elke keer super blij met het resultaat. Leona weet precies wat ik wil. Een kei!
Georgine , 02-05-2019

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Je word fijne begroet. Altijd een gezellig sfeer zitten met een lekkere cappuccino erbij. Ja en het resultaat is altijd goed hoef nooit te zeggen hoe ik het wil hebben voor mij is dat makkelijk. Ik zeg zou snel een afspraak maken.
Lucien , 14-12-2018

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
De beste kapsalon van de hoekschewaard! Je word altijd tip top geknipt! En er staat altijd een lekker bakkie klaar!! Een echte aanrader!
Julian , 13-11-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Een geweldig nette kapsalon en overheerlijke koffie! Super goed behandeld zoals altijd. Vriendelijk personeel en lekker gewassen en geknipt! Zeker de moeite waard.
Arshna , 11-11-2018

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Al jaren is Léona de enige die mijn haar zoals gewenst kan knippen en verven. Door onze verhuizing van Oud Beijerland naar Zoetermeer kortdurend naar een kapsalon in Zoetermeer geweest, maar snel toch weer terug bij Léona gegaan. Het is de reistijd meer dan waard!! Bedankt!
Maaike , 06-11-2018

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Al jaren lang een vertrouwd adres. Voor jong en oud, man of vrouw, deskundig geknipt en gekapt, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij en altijd een gezellig praatje.
Gerda , 06-11-2018

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2019