Knip-Inn

Voorstraat 10-C
2685 EM Poeldijk
www.knipinn.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 13 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.5 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.3 Resultaat behandeling9.5
Beoordeling door Klanten
8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Vandaag curlsys laten knippen bij knip-in. Heel fijn om voor het wassen/knippen eerst even door te nemen wat er moet gebeuren,is makkelijker uit te leggen dan met nat haar. Ook fijn dat Joy op de hoogte is van de cg methode qua producten/styling. Super goed geknipt en zelfs plukken die wat minder krullen doen nu zelfs mee. Super tevreden.
Gerrie , 25-06-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Weer fantastisch geknipt! Daarbij is het altijd een uitje om de Knip-inn te bezoeken. Het is gezellig, de koffie staat altijd klaar en ik ga met een lach op mijn gezicht weer naar huis, met een goed geknipt hoofd. Voor mij allemaal redenen om een uur om te rijden voor een goede knipbeurt.
Jasmin , 03-06-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Curlsys geknipt door de jonge Joy, die heel goed weet waar zij mee bezig is. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende bezoek! Succes in deze periode dames.
Renata , 07-04-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top kapper! Zeker voor mijn krullen. Gezellige sfeer en leuk personeel. Ik kom er al jaren.
Caroline , 01-02-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Supergoed geknipt. Heel blij mee. Altijd vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Goed advies.
Caroline , 22-01-2020

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben heel erg tevreden over de laatste keer. Heel blij mee. TOP
Lenie , 28-10-2019

8.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ik wordt altijd vrolijk van een bezoekje aan deknipinn kapper. Hele vriendelijke kapsters. Knippen koppie in modieuze look. Laatst op hun advies highlights laten zetten en daar krijg ik allemaal lovende reacties op. Prijs kwaliteit prima in verhouding.
Judith , 30-08-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Het bezoek aan Knip-Inn is altijd een feestje. Hoewel ik al 10 jaar in Wateringen woon, is en blijft dé kapperszaak Knip-Inn. Er is altijd een bijzonder prettige sfeer, de deskundigheid is groot en een kop thee (of koffie) zit bij de billijke prijs inbegrepen. Kortom, een aanrader voor iedereen van jong tot oud! Met zonnige groeten, John
John , 19-08-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd gezellig. Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan jouw wensen.
Yolanda , 11-07-2019

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Goed geholpen, prettige sfeer, en altijd tevreden over het resultaat.
Evelien , 28-05-2019

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020