Haarzuiver

Piet Heinstraat 51
2518CB Den Haag
www.haarzuiver.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 8 beoordelingen


8.9



Prijs / Kwaliteit8.5 Ambiance / Sfeer8.6
Service9.3 Resultaat behandeling9.1
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Haarzuiver is een heel fijne plek met een heel goede sfeer en heel goede kappers! Ik vind zelf een vaste kapper fijn en dat is Zahra. Ik ben héél erg tevreden hoe ze mijn haar knipt! Ze kijkt heel goed naar je gezicht, je haar, wat kan en knipt perfect! Winny
Winny , 09-07-2019

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Dit is de beste kapper van Den Haag. Ik kom hier nuzolang en ik ben nog nooit teleurgesteld weggegaan.
Karin , 29-01-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd weer fijn bij Haarzuiver. Mooie omgeving en fijne sfeer, zeer ontspannend. Vriendelijke en persoonlijke behandeling. En liggend je haar laten wassen, zó heerlijk! En het resultaat was super. Mooie kleur en je ziet dat je haar er echt van opknapt dankzij de natuurlijke producten.
Janssen , 11-12-2018

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik krijg dikwijls complimenten over mijn haar en met name mijn haarkleur. Vroeger vond ik het vervelend rood/bruin te zijn , nu helpen ze bij Haarzuiver deze kleur te behouden.Fijn geholpen en prettig dat er natuurvriendelijke producten gebruikt worden.
Marianne , 10-12-2018

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Al zoveel jaar kom ik bij Haarzuiver... een kapsalon die alleen natuurzuivere haar-kleuring gebruikt, gebruik maakt van natuurlijke producten. Naarmate mijn haar grijzer werd, was het zoeken naar een voor mij geschikte kleur soms een zoektocht. Maar met goede coaching en geduld kwam er altijd een goed resultaat! Dank daarvoor Zahra en collega’s.
Dorine , 06-08-2018

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Prachtig alternatief voor chemische verf ! Mijn haar is nooit gezonder geweest en nu ik steeds grijzer wordt, wordt de kleuring mooi aangepast. Bovendien kunnen de dames ook echt goed knippen. Het is een kapper waar de tijd genomen wordt. Geen uitgroei - strepen meer, deze kleuring is veel natuurlijker. Het geld dik en dubbel waard. Een aanrader.
Betty , 03-08-2018

7.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer6.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik kom al jaren in deze salon om mijn haar te kleuren vanwege allergie voor standaard haarverf. Resultaat met natuurverf is heel mooi.
Jamy , 13-04-2018

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Bij Zahra binnenlopen om geknipt te worden is als thuiskomen. Gezellig, deskundig en zonder fratsen. Ik kom al zo veel jaar bij Haarzuiver. Ik ga voor geen goud ergens anders heen.
Karin , 12-03-2018

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020