Marloes van den Berg Coiffures

Kastelenstraat 106
1082EJ Amsterdam
http://marloescoiffures.nl/


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 8 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.4
Service9.4 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne sfeer, goede prijs/kwaliteit. Gemakkelijk online een afspraak in te plannen. Tevreden met het resultaat!
Patrick , 08-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Erg vriendelijk, hoef nooit lang te wachten, knipt mijn haar naar wens. Ben dus voluit tevreden.
Martin , 27-08-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Deze kapsalon geef ik een 10. Al zo'n tien jaar laat ik mijn haar hier doen. Ik ben 65 jaar en vaak verhuisd, maar nog nooit eerder ben ik zó yevreden geweest over een kapper. Marloes is een echte vakvrouw!
Wilma , 23-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Hele fijne kapper waar je erg prettig wordt geholpen en zeer goed geknipt. De sfeer is gezellig en gemoedelijk. Een echte aanrader!
ANS , 25-05-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
MARLOES kan geweldig goed knippen! Ik was weer heel tevreden.
Miriam , 20-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Voor mij gewoon een 10. Ben super blij dat ik vandaag 5mrt weer naar de kapper kon. Mooie gelegenheid om de coupe een beetje aan te passen na een lock down. Alles is corona proof geregeld en ik ben heel tevreden met mijn nieuwe looks weer de deur uit gegaan. Dankjewel Marloes tot de volgende keer
Bernadette , 05-03-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Heel fijne kapper! Ik kom er al jaren (zelfs nu ik niet meer inde buurt woon. Ze knippen heel goed en de sfeer is altijd top.
Bob , 05-03-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Mijn nummer 1 kapper, vriendelijk, koffie altijd klaar. Haaradvies, nemen de tijd voor je. Kortom, Marloes van den Berg Coiffures in Buitenveldert is zeker een afspraak waard!
Jonnie , 29-02-2020

1

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022