Kapsalon Promise Veendam

Kerkstraat 56-A
9641 AV Veendam
www.kapsalonpromise.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 10 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.1 Ambiance / Sfeer9.2
Service9.2 Resultaat behandeling9.6
Beoordeling door Klanten
8.3
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Super geholpen erg kundig
Harmina , 29-09-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Super kapsalon. Wordt altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Verder denken ze met je mee, als je bijvoorbeeld een ander kapsel wilt.
Weijanda , 16-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wij komen hier graag, ze denken met je mee over het kapsel en zijn ook zeer creatief met verven. We gaan altijd tevreden geknipt en geverfd weer naar huis, top kapper!!!
Frea , 15-09-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Toppie
Kevin , 21-08-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Fijne kapster, luistert naar wensen van zowel kind als ouder. Heeft tijdens het knippen ook contact met je kind. De mijne vindt het een feestje om naar de kapper te gaan
Inge , 27-06-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik moest even wachten maar werd wel op de hoogte gesteld. Toen ik aan de beurt was, werd ik netjes bedankt voor mijn geduld! Netjes geknipt en dus meer dan tevreden.
Alie , 26-06-2021

8.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Super goed geholpen luisteren echt na wat je wil. Nemen alle tijd voor je.
Marianne , 08-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top
Joƫlle , 03-06-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super.
Marianne , 19-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Kapsalon Promise in Veendam is een uitstekende zaak. Gezellig en laagdrempelig. Je kunt ook je voorkeur voor een vaste kapster aangeven, ik word altijd tot volle tevredenheid geknipt door Loretta of Sarina. Ook de prijzen voor de diverse behandelingen zijn heel redelijk en er vinden niet vaak prijsverhogingen plaats. Een echte aanrader!!
Ineke , 07-05-2021

1

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021