Hairdressers United by Volkert

Kleine overstraat 37
7411JH Deventer
www.hairdressersunited.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 30 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.9 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.4 Resultaat behandeling9.5
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Blij weer naar Volkert te kunnen en van hem een fatsoenlijke haardracht te krijgen!
Brigitte , 09-03-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Goede vakman, laagdrempelig en gezellig. Al jaren vaste klant bij Volkert!
Stephan , 22-02-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Al jarenlang kom ik met veel plezier bij Folkert, hij is een super goede kapper. Heeft aandacht voor mijn wensen, en bespreekt zijn visie over mijn coupe.
Mariet , 19-02-2021

7.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Altijd goed en vakkundig geknipt. Blij met Volkert.
Anneke , 20-09-2020

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Fijn en goed geholpen weer als vanouds
Ans , 23-08-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Wat fijn dat Volkert weer terug is. Hij knipt en kleurt fantastisch en weet precies wat mijn haar nodig is. Er heerst een hartelijke persoonlijke sfeer
Hannah , 31-07-2020

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben blij met mijn "eigen" kapper. Hij weet precies wat ik bedoel en denkt mee of het iets zal worden. Toppie.
Brigitte , 28-07-2020

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Top dat je er weer bent. In korte tijd mooie nieuwe zaak neergezet. Knipbeurt vertrouwd goed!
Emiel , 08-07-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Vriendelijk ontvangen, met kopje thee. Goede service, vriendelijk en professioneel. Bevalt weer ouderwets goed.
Maaike , 02-07-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fantastisch resultaat en zoals gewend van Volkert, top service wederom. Daarnaast ziet de zaak er geweldig uit!
Marco , 02-07-2020

<< < 1 2 3

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022