Hairdressers United by Volkert

Kleine overstraat 37
7411JH Deventer
www.hairdressersunited.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 33 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.9 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.4 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Beste kapper in Deventer. Al jaren! Vriendelijk, gezellig, humor en goeie kapper. Kan geen betere bedenken.
Bas , 17-06-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Geen commetaar nodig, super geholpen, een leuke zaak
Aad , 15-06-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Prima kapper, kent mijn haar en weet er bij elke knipbeurt weer een blij hoofd van te maken. Graag tot volgende keer
Mariet , 20-05-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Was weer prima. Ik kan weer fris met een lekker kapsel de zon tegemoet!
Niels , 16-05-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Heerlijk om weer naar Volkert te gaan voor een knip en kleurbehandeling We kennen elkaat al heel wat jaar. Minn haar is meestal verlept uit als ik bij hem kom en ik shine als ik weer naar huis ga Dank je wel Volkert
Hannah , 29-04-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wat heerlijk om weer door Volkert geknipt te worden! Mijn haar zit helemaal top. Door Volkert geknipt worden betekent ontspannen in de kappersstoel zitten en weten dat het goed komt!
Marleen , 08-03-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Voor de vierde keer door Volkert geknipt. Enorrrrm tevreden over het resultaat :)
Désirée , 25-11-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Erg tevreden. Mijn haar blijft lang goed zitten. Folkert is naast een professional ook een gezellige kapper waardoor je knipbeurt ook meteen een leuke ochtend wordt.
Patrick , 06-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Blijft goed.
Michiel , 05-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals verwacht.
Maarten , 17-10-2021

1 2 3 4 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022