Hairdressers United by Volkert

Kleine overstraat 37
7411JH Deventer
www.hairdressersunited.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 27 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.9 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.4 Resultaat behandeling9.5
Beoordeling door Klanten
9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Voor de vierde keer door Volkert geknipt. Enorrrrm tevreden over het resultaat :)
Désirée , 25-11-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Erg tevreden. Mijn haar blijft lang goed zitten. Folkert is naast een professional ook een gezellige kapper waardoor je knipbeurt ook meteen een leuke ochtend wordt.
Patrick , 06-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Blijft goed.
Michiel , 05-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals verwacht.
Maarten , 17-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Vakman die Volkert
Maarten , 15-10-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd perfect geholpen door Volkert…. Kom er al 15 jaar…. Kan iedereen aanraden om bij Volkert je haar te laten knippen…. Top service
Sebastiaan , 29-09-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Volkert is een heel goede kapper , hij knipt goed en geeft goed advies om mijn breekbare haar te verzorgen . Prima sfeer tijdens het knippen, we hebben altijd heel leuke gesprekken. Ik voel me erg op mijn gemak!
Danielle , 11-09-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima kapper op een leuke nieuwe lokatie in Deventer. Nooit lang wachten en Volkert luistert goed naar hoe je je haar wil. Ik kom er al vele jaren, en het blijft mijn favoriete kapper voor mijn volle stugge haar.
Ada , 08-09-2021

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Als nieuwe inwoner van Deventer was ik op zoek naar een nieuwe kapper. In Meppel was ik tientallen jaren door vrouwen geknipt, nu dus weer door een man. Ik was erg blij met het resultaat, behoorlijk kort, maar vanaf dag een goed in model. Ik ga weer terug.
Peter , 06-08-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Afspraak makkelijk gemaakt. Prima geholpen, Volkert is uitstekende kapper!
Domagoj , 23-07-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022