Salon M Leeuwarden

Sint Jacobsstraat 17
8911 HS Leeuwarden
www.salonm.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 37 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.2 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.3 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Heel erg blij met mijn kapsel! Warm ontvangst en Marjan luisterde goed naar wat ik wilde. De kleur was ook erg mooi! Zeker aan te raden!
Gerlinde , 04-09-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke eigenaresse, goeie locatie, hangt een fijne sfeer en heeft eerlijke prijzen.
Thomas , 02-09-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd hier geweldige service ziet er binnen heel netjes uit en het personeel is heel vriendelijk. Ook heel tevreden met het resultaat.
Martijn , 21-08-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijne kapsalon met vriendelijk personeel
Qyra , 15-06-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Helemaal super!
Jitse , 02-06-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wederom fantastisch geholpen en een geweldig resultaat. Ruth weet precies wat ik bedoel en doet haar uiterste best om een verbluffende kleur naar boven te toveren. Naast dat ze weet wat ze doet, is het ook nog eens erg gezellig (wat erg fijn is, als je zoveel haar hebt als ik en er dus behoorlijk wat tijd in gaat zitten). Echt enorm blij! Ik blijf!
Rixt , 02-06-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben super leuk en goed geholpen door Marrit. Ben heel blij met het resultaat en kom zeker weer bij haar terug.
Lotte , 02-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke sfeer en je wordt goed behandeld. Resultaat is altijd naar tevredenheid. Ga zo door
Niesje , 09-04-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Super kapsalon! Kwam er en de kleur die ik wilde was perfect uitgevoerd. Ik zat wel met een wat gekke overloop naar mijn eigen haarkleur. Dit was niet goed gegaan. Heb dus via dm een fototje ervan gestuurd en ik mocht weer even langskomen om het te laten fixen. Is heel mooi geworden en een super service!!
Noa , 30-03-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Was even spannend qua tijd en overige staande afspraken (15 min vertraging). Verder uitstekend geholpen. Fijn dat kapster met ons meedacht en zijn we ook goed geadviseerd!
Ellen , 18-03-2022

<< < 1 2 3 4 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2023