Kapsalon Anissa

Sint Jacobsstraat 17
8911 HS Leeuwarden
www.kapsalonanissa.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 24 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.1 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben super leuk en goed geholpen door Marrit. Ben heel blij met het resultaat en kom zeker weer bij haar terug.
Lotte , 02-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke sfeer en je wordt goed behandeld. Resultaat is altijd naar tevredenheid. Ga zo door
Niesje , 09-04-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Super kapsalon! Kwam er en de kleur die ik wilde was perfect uitgevoerd. Ik zat wel met een wat gekke overloop naar mijn eigen haarkleur. Dit was niet goed gegaan. Heb dus via dm een fototje ervan gestuurd en ik mocht weer even langskomen om het te laten fixen. Is heel mooi geworden en een super service!!
Noa , 30-03-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Was even spannend qua tijd en overige staande afspraken (15 min vertraging). Verder uitstekend geholpen. Fijn dat kapster met ons meedacht en zijn we ook goed geadviseerd!
Ellen , 18-03-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ben altijd blij met haar. Leuke lieve kapster. Groetjes inge
Inge , 18-02-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Vandaag voor het eerst bij haarsalon Anissa geweest. Wat een leuke kapsalon. Ontzettend leuk geholpen en geknipt door Ruth. Ik kom zeker terug!!!
Alie , 20-01-2022

7.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service7.0 Resultaat behandeling6.0
Not exactly the color I wanted, but it still turned out fine and the team is super nice!
Lisa , 18-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super fijne kapsalon met super gezellige, lieve dames die houden van het vak! Ze zijn echt super goed. Mijn haar is prachtig geworden. Ga er voortaan zeker naar toe! Ben echt heel erg tevreden.
Romy , 11-12-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Helemaal top! Altijd gezellig en een super resultaat. Uiterst tevreden.
Jildou , 10-11-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top!
Jeske , 27-10-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022