Create by Mos

Zuidstraat 65
2225 GT Katwijk Zh
http://www.createbymos.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 20 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.5 Ambiance / Sfeer9.6
Service9.7 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne kapsalon! Lieve dames, goede service, en altijd iets lekkers en/of gezonds bij de koffie.
Lydia , 21-07-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Is er altijd heel gezellig, goede kapsters en leuke sfeer. Top
Cockie , 15-06-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Dik dik vet tevreden, wat een toppertje die Fleur. En de gezelligheid in deze kapsalon is ook toppie. Lekker bakkie, koekkie erbij, gezellig kletsen over allerlei zaken met de dames en andere klanten. Ze zijn goed bezig hoor en kan eigenlijk niet beter wat mij betreft.
Koos , 07-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Beste kapsalon die er is
Robbert , 03-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Hele goede kapsalon met zeer gespecialiseerde medewerkers,ik raad deze kapsalon aan iedereen toe.
Gijsbert , 01-05-2022

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Altijd fijn om hier te komen. Duidelijk en eerlijk in wat wel of niet kan.
Joyce , 23-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik wist nog niet precies wat ik met mijn haar wilde en ben daar heel goed in geadviseerd! Het eind resultaat is ook perfect!
Marjon , 16-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd weer een gezellige afspraak bij de “meiden van Mos”! Heerlijk ontspannen worden je haren gewassen terwijl je in de massagestoel ligt. Daarna met wat lekkers genieten van een bakje thee terwijl je haar wordt gedaan. En na afloop heerlijk relax met een mooi kapsel richting de feestdagen. Bedankt weer Schatten!!
Jeanet , 10-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Hele aardige Kapsters die de moeite voor je nemen,en die verstand van d'r vak hebben.De ambiance is gezellig en de kapsalon ziet er erg netjes uit,er is genoeg plaats tijdens de Corona maatregelen.Ze krijgen van mij echt een 10 als cijfer
Gijsbert , 19-11-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geweldig geholpen door Linda. Ik gaf haar vrij spel wat betreft het knippen. Kijk maar wat er bij mijn gezicht, leeftijd enz past. Ze heeft er iets heel moois van gemaakt wat precies bij mij past. Zo blij mee! Vakvrouw! Dank! Groetjes Gerda
Gerda , 28-10-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022