Kapsalon Eefje

Stationslaan 11
9411 PS Beilen
kapsaloneefje.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 10 beoordelingen


8.9



Prijs / Kwaliteit8.8 Ambiance / Sfeer8.7
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Beoordeling door Klanten
8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Super goed geholpen! Weer blij met mijn haar.
Gabriella , 08-06-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Zéér tevreden!
Sytske , 04-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke kapsalon gezellige dames weten wat ze doen komen met tips en vragen eerst voor ze wat gaan doen en geven goede raad
Anita , 28-05-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prima geknipt en vriendelijk personeel
Geert , 29-09-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Vriendelijk en leuke gezellige kapsalon die goed haren knipt ect. Zeker een aanrader om heen te gaan. Prima betaalbare kaper
Wolting , 22-07-2020

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Gezellige salon waar de tevredenheid van de klant voorop staat.
Nicole , 14-11-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik heb mijn haar laten knippen en kleuren bij Kapsalon Eefje. De sfeer in de kapsalon is gezellig en zeer gastvrij. Eefje en haar team zijn echte vakmensen. Ik was zeer tevreden na mijn bezoek en zal het iedereen aanraden. Sacha
Sacha , 16-10-2019

9.5
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima kapper. Ik kom alleen voor knippen en ben daar heel tevreden over. Precies zoals ik het graag wil. Wat ook prettig is, dat je zelf afsraken kunt plannen.
Hannie , 11-10-2019

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ik ben zeer tevreden over kapsalon Eefje!
Winold , 27-06-2019

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Al enige malen geknipt door Eefje en Zakaria, Zeker de behandeling bij Zakaria is een ware belevenis. Top !!
Ronny , 29-05-2019

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021