Kapsalon Eefje

Stationslaan 11
9411 PS Beilen
kapsaloneefje.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 19 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.3 Resultaat behandeling9.2
Beoordeling door Klanten
9.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Voor het eerst in deze salon geweest. Goede sfeer, goed geholpen en goed geluisterd naar mijn wensen met als resultaat een kapsel waar ik blij mee ben! Martine bedankt! Ik kom zo wie zo weer. Groet diana
Diana , 12-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Het was weer als vanouds. Eefje is heel toegankelijk en levert uitstekend werk af! Dankjewel Eefje!
Jan , 11-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Highlights laten zetten. Mijn haar is weer prachtig
Eline , 22-02-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Vakkundige kapsters, blij naar huis met het resultaat! Fijne en betaalbare prodecten. Tijdens de lockdown ook super geholpen met het pakketje zodat ik thuis kon bijkleuren.
Anita , 09-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super kapper! Gastvrij, gezellig, snel en altijd goed. Ik kom er met veel plezier en tevredenheid terug. Alle kapsters zijn toppers.
J.E. , 19-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Vorige keer kon helaas niet doorgaan vanwege de lockdown maar kon wel een setje verf halen. Helemaal top verzorgd. Keer daarvoor top geholpen. Gezellige kapsalon en altijd tevreden de deur uit.
Petra , 14-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik word altijd goed geknipt, er wordt altijd goed geluisterd naar mijn wensen en het is er gezellig. Dat kopje koffie en zo'n lekkere bonbon zijn ook nooit weg.
Lies , 21-12-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Prima, deskundig en niet opdringerig
Bart , 16-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gezellige sfeer, leuke meiden die goed luisteren naar mijn wensen, meedenken en eerlijk zijn in hun advies. Als het niet bevalt kun je zonder schroom teruggaan om het te laten fixen. Kortom alles wat je van jouw kapster verwacht.
Alie , 11-11-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Uitstekende service! Zeer tevreden met knippen en verven. En uiterst vriendelijk! Een ├ęchte aanrader
Tessa , 06-11-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022