Sil's Haircrew

Noorderstraat 67
9611 AB Sappemeer Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 26 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.3 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.4 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Fijne crew en vakkundig personeel wat ik meemaak. Altijd goed advies en behulpzaam.
Rob , 18-04-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Het is altijd een hele klus om mijn dikke haar om te toveren met highlights maar daar draait Edwin zijn hand niet voor om. De sfeer is altijd uitstekend zodat het lijkt alsof het allemaal best snel gaat. Ik spreek meestal op zaterdagmiddag af en eindig altijd als laatste klant in de stoel. Er wordt niets afgeraffeld. Bedankt weer voor alles!
Marga , 15-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al jaren bij Sil,s haircrew! Gisteren door Petra EN Silvia geholpen…..de één heeft mij de kleur erin gezet en de ander heeft mij geknipt! Ze luisteren echt wat de klant wil, geven goeie adviezen! Ik ben erg tevreden
Gea , 09-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super gezellige kapsalon met zeer vakkundig en vriendelijk Personeel.
Esther , 30-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd word je vriendelijk ontvangen. De sfeer in de zaak is ook super gezellig. Ze werken allemaal hard.
Bonder , 19-01-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Geweldig geknipt en lekker uitgedund. Ook de wenkbrauwen en de oren worden bij oudere heren niet overgeslagen. Een aanrader.
Pian , 16-01-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd blij met het resultaat!!
Nataschja , 13-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ben goed geholpen door Ilona. Ze luisterde goed naar mijn wensen hoe ik het geknipt wilde hebben. Ze nam de tijd om het mooi te knippen en af te stylen.
Saskia , 19-12-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0

Ella Elien , 03-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Goede service en altijd gezellig!
Rianne , 17-08-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022