Sil's Haircrew

Noorderstraat 67
9611 AB Sappemeer Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 20 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.4
Service9.4 Resultaat behandeling9.5
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Goede service en altijd gezellig!
Rianne , 17-08-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Goede service en vriendelijk personeel, niet de goedkoopste van hoogezand maar veruit de betere
Anton , 21-07-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ik ben tevreden
Ricardo , 27-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prettige mensen, ontvangst met een kopje koffie. Knipbeurt netjes en snel uitgevoerd. Helemaal goed.
Tom , 20-06-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals gebruikelijk weer uitstekend geknipt door Maureen.
Rudy , 06-06-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ik kom hier al jaren. Bij Sil's Haircrew kom ik graag en word ik goed en vriendelijk behandeld. Altijd een leuk praatje en een gezellige sfeer. De kappers helpen elkaar, echt teamwerk. Ik heb een vaste kapster die mijn haar altijd netjes en goed knipt. Ik vraag haar advies en ze geeft mij goede raad.
Rob , 06-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Een goede behandeling door Edwin, prima naar mijn zin geknipt en vriendelijk en respectvol bejegend. Erg tevreden! Iedere keer ben ik zeer tevreden! Topkappers!
Marianne , 21-05-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd even vriendelijk en zij heeft veel belangstelling hoe het met je gaat. Tevens is zij een uitstekende kapster. Ga er altijd met veel plezier naar toe.
Lammert , 19-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super leuke kapsalon !! Altijd gezellig!! En heel belangrijk ook een hele goeie kapsalon !! Kom er altijd zeer tevreden weg !! Ik zeg een dikke tien voor dit team !
Sandra , 16-05-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ondanks de drukte en onverwachte gebeurtenissen houden ze samen de sfeer vast. Er werkt een team dat er samen voor gaat en dat voel je. Gezellig, met humor en aandacht voor iedereen. En ik ben weer heel blij met het resultaat.
Jenny , 16-05-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021