Chop Chop Salon

Buys Ballotlaan 17
3769 GK Soesterberg

Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 19 beoordelingen


9.0



Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.7
Service9.1 Resultaat behandeling9.1
Beoordeling door Klanten
8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Denise heeft mij prima geknipt. Er zijn niet veel woorden voor nodig om goed geknipt te worden. Echt heel fijn. Ik ben sowieso heel tevreden over de salon. Een fijn en goed team. Complimenten!
Florentine , 17-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super geholpen weer en heel.blij met het eindresultaat
Manon , 17-09-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik heb super goede ervaringen met ChopChop kapsalon. De meiden zijn super aardig, weten wat ze doen en geven goede adviezen!! Ik hoop dat ze nog heel lang kunnenblijven bestaan in Soesterberg. En wat ook niet onbelangrijk is... de koffie is er ook heerlijk
Mieke , 08-09-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Op zoek naar een nieuwe kapper bij Chop Chop Salon terecht gekomen. Goed geholpen door Denise. Er werd goed meegedacht en aangepast hoe ik geknipt wilde worden. Ik ben tevreden en kom zeker terug!
Roy , 29-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijn en gezellig geholpen, met goed advies.
Janny , 14-07-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prettig en voorkomend behandeld. Goed geknipt, geheel naar wens.
Hans & Yvonne , 08-06-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wordt altijd goed geholpen en geadviseerd. Super blij met het resultaat.
Shanice , 01-06-2021

7.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Uitstekend geholpen. Helemaal blij
Laura , 01-06-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Prima dames. Luisteren goed naar je wensen en voeren het ook prima uit. Ik geef een 9 omdat er voor de volgende keer wat moet overblijven.
Carla , 21-05-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Als altijd stiptop tijd geholpen en volledig naar wens. Misschien op de wensite even de prijs aanpassen i.v.m. corona toeslag.
Peter , 21-05-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021