Haarstudio Glamm

Hempenserweg 2A
8935AA Leeuwarden
www.haarstudioglamm.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 10 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.5 Resultaat behandeling9.6
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Haarstudio Glamm is een heerlijk plekje om even te ontspannen! Ze geven je eerlijk advies en komen zelf altijd met leuke ideeën! Zeer zeker een aanrader om ‘er even tussenuit’ te gaan! Het zijn stuk voor stuk toppers!
Lyza , 15-02-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
-
Koop , 08-01-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Hele fijne salon, waar ik al een aantal jaren kom. Luisteren goed naar je wensen en gebruiken producten van kwaliteit! Altijd zeer tevreden!
Dominique , 01-09-2019

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Hele fijne kapster, heerlijke relaxstoelen. Aly mary maakt me altijd weer helemaal mooi!
Krista , 29-03-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik had al de afspraak geannuleerd en de afspraak verzet via Karin naar15 Maart groet Margo Ozinga
Margo , 02-03-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Bij Haarstudio Glamm werken professionele kapsters die luisteren naar je wensen en zelf ook hun menig durven te delen! Ze blijven up to date door verschillende cursussen en opleidingen te doen! Een echte aanrader!
Lyza , 11-02-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Rustig in de kapsalon. Schoon en licht. Tevreden met kapsel! Ga zeker weer terug.
Wouter , 02-08-2018

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Prima kapsalon. Correcte behandeling en goede kapsters en dat is heeeel belangrijk.. Niet te vergeten , een goed kopje koffie.
Leni , 28-04-2018

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Het was weer gezellig met een goed advies voor het kleuren bij de volgende afspraak!
Anjo , 04-04-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Al vanaf de opening klant bij Haarstudio Glamm, en altijd blij en tevreden daar vandaan gekomen. Geen voorkeur voor kapster, omdat ze alle drie fantastisch knippen. Groot voordeel ten opzichte van ervaringen bij andere kapperszaken is, dat je nooit lang hoeft te wachten, tot je aan de beurt bent. En de gratis wasbeurt op de massagestoel is heerlijk
Tjitske , 08-03-2018

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020