HairBoost Meppel

Grote Akkerstraat 34
7941 BB Meppel
www.hairboost.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 39 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.9 Ambiance / Sfeer8.8
Service9.2 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijne groep kapsters. Snapten direct wat ik graag wilde wat kleuren betreft. Uitkomst precies zoals gewenst. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Heerlijke producten van Kin Cosmetics.
Koobs , 23-10-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super fijne kapsalon! Sofie komt er altijd met plezier
Veldink , 27-09-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geen enkel verbeterpunt terwijl ik toch vaak wel iets opmerk tijdens een afspraak. Daarom kom ik graag terug bij deze kapsalon. Ze zijn eigenlijk altijd netjes op tijd, leuke gesprekken tijdens de behandeling, iets te lezen, te drinken en zelfs nog bescherming voor mijn bril tijdens het haarverven. Top!
Tonet , 14-08-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super kapper! Kom er al jaren, altijd gezellig en goed resultaat. Ook met kinderen zijn ze uitstekend!
Tineke , 17-07-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Alles top! Aardige dames en goede sfeer.
Richard , 13-07-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gezellige sfeer en meedenkend in wat past qua haar stijl bij mij persoonlijk.
Andrea , 03-07-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Snelle behandeling, wist zelf niet zo goed wat ik precies wist maar de kapster heeft er echt wat moois van gemaakt. Kom graag terug.
Daan , 30-06-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd,: knipt prima en gezellige sfeer dus: SUPER
Ria , 17-06-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Fijne relaxte sfeer, gezellige kapster en mooi resultaat.
Annet , 30-04-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Heb online een afspraak gemaakt, ben uitstekend geholpen door Linda. Altijd zin in een praatje. Uitstekend geknipt. Ben al jaren klant naar volle tevredenheid.
A.A , 26-04-2022

1 2 3 4 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022