EASY HAIR FASHION

Noorderringweg 3a
9363tc Marum

Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 9 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.1 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.2 Resultaat behandeling8.9
Beoordeling door Klanten
8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Vriendelijk, persoonlijk, goede behandeling. Mooi resultaat
Sandra , 16-07-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Al van kind af bij deze kapper. Altijd gezellig met een kopje koffie en precies mijn haar zoals ik het wil.
Ilse , 14-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Kapster Daniëlle heeft veel gevoel voor wat mensen staat en ze is dan ook een heel goede kapster. Daarnaast heeft ze altijd een luisterend oor voor haar klanten en is ze open en vrolijk naar klanten toe. Een echte aanrader dus!
Angélique , 09-06-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Tis een gezellige leuke en goede kapsalon, uitstekende kapsters
Pia , 21-01-2020

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Wordt snel geholpen, prima sfeer, goede prijs en een mooi eindresultaat. Ook een leuke terugkomkorting.
Mike , 02-10-2019

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ben zeer tevreden, het is er ook altijd gezellig. Ben wel eens bij een andere kapper geweest. Maar toch kom ik altijd weer terug bij mijn vertrouwde kapster. Mijn krullen worden hier super goed geknipt, dat kan niet iedereen.
Yvonne , 29-08-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Prima om hier je haar te laten verwennen. Vakwerk met een uitstekend resultaat.
Maike , 21-06-2019

7.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service7.0 Resultaat behandeling7.0
Prima zweer vakkundig snel en niet deur.
M.P. , 08-01-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Leuke en gezellige kapsters Daan en Chantal.. Altijd in voor een lolletje en goede knipkwaliteiten.. TOPPERS.
Annemiek , 03-01-2019

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021