Zijnstijl Haarstijl Appingedam

Overdiep 20
9902 BX Appingedam
www.zijnstijlhaarstijl.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 31 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit8.7 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.3 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Een fijne kapsalon. Goed en vriendelijk personeel. Geeft goede adviezen bij het knippen en haarkleuring. Zeer tevreden.
Marlies , 19-03-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Al jaren vaste klant bij jullie en nog steeds zeer tevreden en de dame die me gisteren heeft geknipt heeft het heel mooi gedaan
Maria , 27-02-2022

7.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Top kapper
Monique , 20-02-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd keurig en correct geholpen. Geeft vertrouwen en een sociaal praatje hoort er ook altijd bij.
Dieter , 02-02-2022

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Bij binnenkomst was gelenheid om je handen te ontsmetten en even te zitten om op je beurt te wachten. Al snel was ik aan de beurt bij mijn vertrouwde kapster jessie. Als van ouds werd mijn haar netjes geknipt zoals altijd. Niets dan lof over jessie.
Gea , 18-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Super tevreden. Fijne salon, met een zeer tevreden gevoel naar huis!
Corina , 10-12-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling10.0
prettig geholpen en goed geknipt
Jannie , 30-11-2021

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
ik zei tegen de kapper dat het overal lekker kort mocht en na een flinke handeling met de tondeuse, zeer mooi afgewerkt schaar en kam. ik ben trost op mijn frisse kapsel.
Jorian , 30-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
uitstekend geholpen door rachel, luistert goed naar wat je wil, maar geeft ook goed advies als het beter iets anders kan. Uiteindelijk beslis je altijd zelf. kom graag in deze zaak.
Brontsema , 20-11-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Prima geholpen
Smit , 14-11-2021

1 2 3 4 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022