Haarstudio Solitaire

Wigboldstraat 6
9791CR Ten Boer
www.haarstudiosolitaire.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 43 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.1 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.4 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd aardige mensen . Kapsel is weer top en natuurlijk even leuk gekletst. Al tientallen jaren mijn vaste kapper en nooit spijt gehad. Groetjes GJ.
Gertjan , 24-06-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ķom er al jaren en, ben nog steeds zeer tevreden.
Pieter , 12-05-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Zoals altijd een prima en gezellig kappersbezoek gehad. Goed overleg en naar wensen gevraagd. Resultaat prima.
Ans , 03-05-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom hier al jaren, altijd tevreden :)
Jur , 14-04-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wederom zijn wij, Frans en Anneke, weer goed geknipt en is men altijd vriendelijk.
Frans , 24-03-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd weer mooi geknipt door Zuzan. Als verrassing ook nog wenkbrauwen geëpileerd en geverfd. Dank je wel, het was het spannende ritje waard. Groetjes, Liesbeth
Liesbeth , 11-03-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Gewoon toppers.
Robin , 28-02-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Fijn geholpen en zeer tevreden met mn kapsel. Heb lang haar en is weer netjes in laagjes geknipt. Zit weer mooi vlot. Geholpen door een vriendelijke en rustige meid. Heel fijn.
Janita , 26-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ben weerheel goed en vriendelijk geholpen . Nu doorSilke. Een leuke, kundige kapster Hiervoor had ik een aantal keren Cisca, zij deed het super, jammer voor de zaak is dat cisca een eigen kapsalonnetje is begonnen. Ik ben tebreden over mijn kapsalon, er hangt een ptrettige sfeer.
Hillie , 25-01-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Zeer tevreden!!!!
Werkman , 27-11-2021

1 2 3 4 5 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022