Gemiddelde uit 19 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.3 Ambiance / Sfeer9.2
Service9.3 Resultaat behandeling9.5
Beoordeling door Klanten
9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Uistekende kapsters en prettige no-nonsense sfeer tegen een scherpe prijs.
Joke , 02-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Cijfer 10. Goede, professionele en enthousiaste kapsters.
Karin , 20-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom nu zo’n 2 jaar bij Style & Beauty na verschillende (slechte) ervaringen bij andere kappers. Eindelijk is mijn haar mooi koel blond geverfd, waar het bij andere salons veel warmer uitpakte. Ze zijn eerlijk over de (on)mogelijkheden met mijn haartype. Gisteren zijn we voor balayage met faceframing gegaan en het resultaat is top! Bedankt ☺️
Judith , 20-11-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Goed geknipt door Froukje zoals ik vroeg kort van achter en zij kanten ook kort , boven wat lang gehouden. Leuk gesprek tijdens de knip beurt.
Dijkstra , 04-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Afspraak online was snel gemaakt, zeer vriendelijke ontvangst, geen wachttijd en het resultaat is perfect!
Rob , 03-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Dit is de kapsalon waar ik ben blijven hangen door: - vakmanschap - goed en eerlijk advies - in voor wat nieuws - sfeer - prijs Ben altijd dik tevreden over Jannie, die mij standaard knipt.
Blijke , 17-08-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd heel goed geknipt door Otilja
Tjitske , 12-07-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Heel erg blij met mijn nieuwe kapsel en de fijne behandeling van Sjoukje. Al vanaf het begin tevreden klant. Fijne dames, top sfeer en zeer goede knipvaardigheden.
Helena , 08-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Weer vlot geknipt en gekleurd. En altijd gezellig.
Edith , 06-07-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Leuk contact met de kapster Otilja en daarbij ook nog weer een kapsel naar tevredenheid ( coupe soleil en geknipt). Sfeer in kapsalon is ook goed, dus zeker een aanrader!
Rianne , 01-07-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2021