Studio Hair

Noordersingel 23
9251 BL Burgum



Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 16 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.3 Ambiance / Sfeer9.5
Service9.5 Resultaat behandeling9.4
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gezellige salon, altijd vrolijke kapsters en goede koffie. Maar het belangrijkste is en blijft de vakkundigheid van de dames! Er is volop parkeergelegenheid achter de salon. Geen coronatoeslag maar juist een kortingsbon voor de volgende keer, zo attent. Goede producten, prijs kwaliteit is heel netjes. Aan tijd en aandacht geen te kort.
Ramona de Boer , 03-06-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
onze kleine man heeft voor het eerst zijn haar laten doen zonder te schreeuwen hij vond het door jullie juist harstikke leuk :D
Daisy , 03-03-2020

7.8
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Geweldige kapsters altijd tijd voor een dolletje maar kunnen ook heel serieus zijn als het moet. Een topkapsalon en een topteam.
Klaske , 01-03-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke kapperzaak ,leuke kapsters .
Jannie , 13-11-2019

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
IT is altyd noflik, gjin babbelegûgjes, Gewoan goed! Ik tink dat ik al hast 30 jier kom te knippen, hast in feestje?! Groetnis enoant sjen! Pietsje
Pietsje , 15-10-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd een vrolijke kapster, altijd een goed resultaat, altijd een tevreden klant.
Hêrald , 10-12-2018

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Goeie kapsalon.
Jurre , 06-12-2018

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
.
Esther , 15-11-2018

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Weer fantastisch geholpen door topkapper. Was de 150ste keer, maar daar werd jammergenoeg geen taart voor gehaald
Sandy , 19-09-2018

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Het is altijd weer een feestje om naar Studio Hair te gaan voor een behandeling. Gezellige vriendelijke sfeer, heerlijke koffie, en aardig personeel. Ik ga al meer als 28 jaar naar Ramona en wil haar ook niet kwijt. Zij kent mij door en door en weet hoe ik het zou willen hebben. Kortom, ik ben na 28 jaar nog altijd tevreden!!!!!
Pietsje , 27-06-2018

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

De Gast 27, 9801 AA Zuidhorn
Contact
Copyright 1Kapper 2020