Mteam kapsalon

Schoterlandseweg 4
8451 CP Oudeschoot
www.mteamkapsalon.nl


Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 8 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.9 Ambiance / Sfeer9.9
Service10.0 Resultaat behandeling9.8
Beoordeling door Klanten
9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Erg goed en gezellig
Johannes , 12-11-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Simpelweg een top kapsalon! Professioneel, gezellige uitstraling, vriendelijk personeel en tot nu toe altijd een top resultaat gehad op het gebied van krullen knippen! Daarbij krijg ik ook altijd fijn advies wat betreft product gebruik en haar verzorging. Zeker aan te raden!
Stephany , 27-10-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Kom hier al jaren, ben af en toe wel bij andere kapsalons geweest omdat het zo uitkwam maar kom hier altijd weer terug omdat ik erg tevreden ben met vooral de prijs/kwaliteit verhoudingen én de gezelligheid! Zo'n kapsalon vind je bijna niet weet ik uit ervaring. Top!
Ria , 27-10-2020

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Altijd gezellig bij Kapsalon Mteam Oudeschoot. Vandaag geweest voor knipp en verven. In Coronatijd ga je zeker niet veel weg en is het dus even een geweldig uitje om heerlijk naar de kapper te gaan. Kom er al meer dan 30 jaar en blijf maar komen. Even een praatje en een gekkigheidje terwijl je wordt geholpen. Tevreden, als je haar maar goed zit.
Vera , 27-10-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Mooie professionele salon en erg leuke medewerksters! Zelf vind ik het fijn dat er speciaal krullen geknipt kunnen worden en dat er goede producten gebruikt worden. Ook mijn dochter vind het fantastisch om mee te gaan, dan mag ze een dvd kijken in een mooie stoel!
Wendy , 27-10-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
De beste krulkapper!
Elina , 27-10-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Uitstekende kapsalon. Kapsters met verstand van zaken. Er word hoofdzakelijk gewerkt met natuurlijke producten. Gezellige omgeving. Top salon.
Ina , 10-11-2019

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Wij geven deze salon een 10. We wonen niet om de hoek maar komen hier al jaaaaren. En dat doe je niet als je niet tevreden bent. Prima vakwerk en aardige mensen! Een aanrader.
Bea , 21-06-2019

1

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021