Hairpoint

Nieuwendijk 9
8131 CD Wijhe
www.hairpoint-wijhe.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 18 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.2 Ambiance / Sfeer9.5
Service9.8 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Dag allemaal, Ben weer naar volle tevredenheid bij kapper hairpoint in Wijhe geweest. Het belangrijkste is natuurlijk dat ik heel goed geknipt ben. Pico Bello! Daarnaast is het ook altijd heel plezierig om bij hairpoint naar de kapper te gaan. Gezellig. Ik wordt altijd door Petra geholpen. Zij knipt heel goed. Groet, Dick
Dick , 26-11-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd weer tevreden, heb een ander modelletje super blij mee. En gezellig gekletst natuurlijk
Stieneke , 19-10-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Kom hier al jaren, altijd geknipt door Christa en dat gaat prima. Christa mag mij nog zolang ik bij Hairpoint kom knippen
Jan , 13-10-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0

Agata , 28-05-2022

9.0
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Kom hier al jaren en dat zegt eigenlijk genoeg. Altijd goed geholpen, gezellig en tevreden met het resultaat.
Wendy , 27-04-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Helemaal top
Matteo , 18-04-2022

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Weer goed geholpen!
Martin , 26-03-2022

9.3
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Vriendelijke en uitstekende behandeling. Nooit lang hoeven wachten. Altijd bereid te helpen met een arm bieden om je te verplaatsen en de deur voor je open te doen. Ben zeer tevreden.
G.J , 17-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Fijn geholpen, gezellige sfeer en heel goed geknipt! Ben heel tevreden.
Anita , 16-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Uitstekend geholpen! Het is altijd een feestje om naar de kapper te gaan!
Christa , 29-07-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2023