Capelli Kappers

zweeloerstraat 4
7846 TG Noord-sleen

Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 22 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.5
Service9.6 Resultaat behandeling9.5
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Naast het onwederlegbare feit dat Harriƫt uitstekend en geheel naar wens knipt en kapt is ook de salon smaakvol en prettig ingericht. Wat me iedere keer verder opvalt is de leuke sfeer en de koffie waarbij ik me voorneem de volgende keer het koekje op te eten tussen de vallende haren door. Kale mannen weten niet wat zij missen bij Capelli.
Gerard , 25-03-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd een feestje!
Carla , 26-02-2022

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben sinds een aantal jaren klant van Capelli Kappers EN zeer tevreden over de manier waarop er naar je wensen wordt geluisterd: betrokken en oprecht! Wat resulteert in een deskundig advies!
Sonja , 21-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd zeer tevreden, geweldige behandeling en fijne services.!
Ria , 17-02-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Altijd gezellig om daar heen te gaan. Gezellige kapsters die je goed advies geven. En die altijd weer vol trots naar buiten laten gaan met een prachtig kapsel. Voelt elke keer als een uitje om erheen te gaan.
Gerdina , 30-01-2022

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik ben heel erg blij en tevreden met Capelli Kappers in Noord Sleen. Vakkundige en gezellige/persoonlijke kapsters. Toppers!
Jenny , 29-01-2022

8.8
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service10.0 Resultaat behandeling8.0
Door omstandigheden moet ik heel voorzichtig zijn om niet besmet te worden met Covid-19. Vandaag heeft Harriet buiten een plek ingericht om mijn haar te knippen! Helemaal top! Nogmaals hartelijk bedankt
Henriƫtte , 19-01-2022

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Netjes, vlot en gezellig
Jerom , 03-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top!
Luka , 12-11-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke kapsalon met een prettige atmosfeer. Vakbekwame kapsters. De kapster neemt alle tijd en knipt uitstekend. Zeer tevreden.
Marjan , 03-10-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022