New Image

Turfstekersplein 5
7782 NZ De Krim (overijssel)
www.newimage-dekrim.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 16 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.2 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.6 Resultaat behandeling9.6
Beoordeling door Klanten
8.5
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Van lang haar naar een kort model. Lekker luchtig voor de zomer. Fijn advies gekregen van Eefje. Dank je wel!
Julia , 22-07-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd zijn ze vriendelijk,en ben ik tevreden met mijn kapsel.Tot de volgende keer.
Greta , 21-07-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Gezellig en vriendelijk personeel. Ik kom er altijd tevreden weg
Ria , 25-06-2021

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals altijd weer een hartelijk welkom en prettig en goed geknipt.
Michiel , 09-06-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Was prima,zoals ik gewend ben.
Miranda , 30-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al sinds 1998 bij kapsalon New Image, en ben nog steeds zeer tevreden! Eefje, Wilma en de andere medewerkers zijn altijd (klant)vriendelijk, en geven deskundig advies. Een pluspunt vind ik ook, dat je online een afspraak kunt plannen, zelfs buiten kantooruren. Verbeterpunt en zou ik niet kunnen noemen, dus Eefje en Wilma: Ga zo door!!!
Francien , 22-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super!
Robert , 21-05-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Na een Covid-19 periode heeft mijn korte kapsel een transformatie ondergaan naar een kapsel met langere haren. Ik ben blij met het model van mijn vernieuwde hoofdvacht.
Stefan , 12-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
New Image in De Krim is een fijne kapsalon met oprechte aandacht voor jou en je haar. Verstand van zaken, veel ervaring en up to date met trends en ontwikkelingen. Combi met wenkbrauwen mogelijk. In 1x klaar. Wel zo makkelijk op 1 adres.
Jolanda , 12-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gemakkelijk dat je online je afspraak kunt plannen met daarbij voorkeuren. Zeer klantvriendelijk en gastvrij personeel.
Evert , 07-05-2021

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021