New Image

Turfstekersplein 5
7782 NZ De Krim (overijssel)
www.newimage-dekrim.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 13 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.4 Ambiance / Sfeer9.3
Service9.7 Resultaat behandeling9.7
Beoordeling door Klanten
8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Zoals altijd weer een hartelijk welkom en prettig en goed geknipt.
Michiel , 09-06-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Was prima,zoals ik gewend ben.
Miranda , 30-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Ik kom al sinds 1998 bij kapsalon New Image, en ben nog steeds zeer tevreden! Eefje, Wilma en de andere medewerkers zijn altijd (klant)vriendelijk, en geven deskundig advies. Een pluspunt vind ik ook, dat je online een afspraak kunt plannen, zelfs buiten kantooruren. Verbeterpunt en zou ik niet kunnen noemen, dus Eefje en Wilma: Ga zo door!!!
Francien , 22-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Super!
Robert , 21-05-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Na een Covid-19 periode heeft mijn korte kapsel een transformatie ondergaan naar een kapsel met langere haren. Ik ben blij met het model van mijn vernieuwde hoofdvacht.
Stefan , 12-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
New Image in De Krim is een fijne kapsalon met oprechte aandacht voor jou en je haar. Verstand van zaken, veel ervaring en up to date met trends en ontwikkelingen. Combi met wenkbrauwen mogelijk. In 1x klaar. Wel zo makkelijk op 1 adres.
Jolanda , 12-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Gemakkelijk dat je online je afspraak kunt plannen met daarbij voorkeuren. Zeer klantvriendelijk en gastvrij personeel.
Evert , 07-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Leuke plekje
Erzsebet , 03-05-2021

9.8
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Niet alleen een kapsalon, ook wordt er aandacht besteedt aan beauty en gezondheid. Dit maakt NewImage uniek! Sinds mijn puberjaren kom ik bij NewImage. De medewerkers luisteren naar je wensen en vertalen dit naar een mooi resultaat. Ben voor heel uiteenlopende kapsels geweest en iedere keer tevreden de salon verlaten.
Marlies , 26-10-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Een hele fijne kapsalon met kennis en ervaring. Ik kom er graag.
Leonie , 22-10-2020

1 2 > >>

Wij verwerken meer dan
1.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

Contact
Copyright 1Kapper 2021