Jeannette's Haarmode

Smidsstraat 2
7447 CJ Hellendoorn
www.jeannetteshaarmode.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 30 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.2 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.3 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top!
Astrid , 04-06-2021

8.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling10.0
Ben al jaren vaste klant. Jeannette heeft vriendelijk personeel die vakkundig werken. Ze weten telkens van mijn vogelnest weer een strakke coupe te maken.
Glenn , 28-05-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit7.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Onder het genot van een kop koffie en een praatje , wordt je goed geholpen.
Johan , 26-05-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Weer erg blij met de prachtige kleur in mijn haar. Mooi geknipt ook en het was gezellig! Wat wil een mens nog meer? Erg tevreden.
Helga , 12-05-2021

7.8
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer7.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Ben altijd dik tevreden, kom er al jaren. Gezellige meiden, kopje koffie. Mijn man is onlangs ook geweest en heeft de zelfde ervaring. Hij was weer helemaal bijgepraat.
Tineke , 08-05-2021

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Ik ga al jaren met plezier naar Jeanette’s haarmode. Top team, fijne sfeer, knippen kwalitatief goed. Voelt elke keer weer als een verwenmomentje.
Stéphanie , 29-08-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Top!
Astrid , 18-07-2020

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
een hele goeie kapster jeanette.mijn haar zit weer helemaal goed.bedankt!!
Jolanda , 01-06-2020

9.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling9.0
Jeanette weet altijd precies hoe je haar valt en wat je staat. Altijd goed overleg, fijne kapsalon, goede sfeer!
Rita , 08-03-2020

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
kapsalon Jeannette's haarmode is een fijne kapsalon met een prima sfeer en fijn personeel. je wordt altijd fijn geholpen, kopje koffie erbij en een goed resultaat. Er is keuzemogelijkheid voor een vaste kapster en dat bevalt ons heel goed.
Stegeman , 05-02-2020

<< < 1 2 3

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022