Jeannette's Haarmode

Smidsstraat 2
7447 CJ Hellendoorn
www.jeannetteshaarmode.nl
Maak een afspraak

Schrijf een review

Gemiddelde uit 23 beoordelingen





Prijs / Kwaliteit9.1 Ambiance / Sfeer9.1
Service9.3 Resultaat behandeling9.3
Beoordeling door Klanten
8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
Zo als altijd was het bezoek aan de kapper goed en gezellig. Lucienda heeft mijn haar weer goed geknipt.
Edwin , 03-12-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Afspraak maken is eenvoudig. Je hebt voldoende keuze mogelijkheden. Erg tevreden over het resultaat.
Marina , 27-11-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Mijn ervaring met Lisanne is dat zij heel goed aan voelt hoe ze mij moet knippen. Ze is heel prettig in de omgang en ik ben altijd zeer tevreden over de behandeling en het resultaat. Een hele lieve vrouw en erg vriendelijk voor de klant..
Fenny , 02-11-2021

8.3
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service9.0 Resultaat behandeling8.0
Larissa knipt al vele jaren mijn haar en kent mijn haar goed. Heel prettig dat ze in de coronaperiode toen de kappers weer mochten werken zef belde of ze mij thuis zou komen knippen omdat ik nog niet naar de zaak zou komen in verband met mijn vrijwillige quarantaine door mijn hart-longziekte.
Everdien , 18-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Geen opmerking
Fam , 01-10-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Zoals altijd weer super!! Je gaat weer weg met een opgeknapt en blij gezicht!!
Lucy , 30-09-2021

9.0
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer9.0
Service9.0 Resultaat behandeling9.0
Veel kennis en kunde. Goed advies over producten. Eerlijke prijs. Bij niet tevreden is terugkomen geen probleem.
Karin , 20-09-2021

8.5
Prijs / Kwaliteit9.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling9.0
Gewoon altijd goed, ze kennen mij en m'n haar en weten wat ik wil
Linda , 09-09-2021

8.0
Prijs / Kwaliteit8.0 Ambiance / Sfeer8.0
Service8.0 Resultaat behandeling8.0
1e x bij Jeanette's Haarmode. Dat heeft mij aangenaam verrast. Durf nu voor 'het grotere werk'.
Flo , 01-09-2021

10.0
Prijs / Kwaliteit10.0 Ambiance / Sfeer10.0
Service10.0 Resultaat behandeling10.0
Topkapper!!
Michelle , 31-08-2021

1 2 3 > >>

Wij verwerken meer dan
2.000.000 afspraken per jaar

Eenvoudig online reserveren
1kapper.nl de nummer 1 van Nederland

1Kapper.nl

contact helpdesk
Copyright 1Kapper 2022